ΜΑΝΟΥ

ΜΑΝΟΥ uncategorized
Προβολές: 956 Κωδικός Προϊόντος: 524
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0Πωλήσεις
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι

ΜΑΝΟΥ Τι είναι ο Μανού


Από το έργο του Νικολάου Μαργιωρή «Δίτομη Μεταφυσική Εγκυκλοπαίδεια»

Μανού είναι το αξίωμα που κατέχει ένα ανώτατο ον στην αιθερικοφυσική διάσταση μας και ιδιαίτερα στον πλανήτη μας, τη Γη. Η θέση αυτή είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, επίζηλη, δύσκολη και επικίνδυνη, όπως και το όνομα καλεί (ΜΑΝΟΥ). Ο εκάστοτε Μανού της γης μας έχει υποχρεώση να παραστέκει και να προνοεί για την ανάλογη και απαραίτητη λήψη και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ - ΠΡΑΝΑΣ - ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑΣ - ΑΕΙΖΩΟΥ ΠΥΡΟΣ - ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ, από τα όντα που παρουσιάζονται, γεννιούνται εκδηλώνονται, μορφοποιούνται και μουμιοπαρουσιάζονται πάνω στη γη μας.
Ο Μανού διαμορφώνει ανάλογα τη νόηση και τη μνήμη στα έλλογα όντα και δίνει κατάλληλους οδηγητικούς ερεθισμούς σ' όλη την έμβια ζωή. Όπου το Μανάς αναζητείται και έλκεται ο Μανού ενημερώνεται και κρίνει την ποιότητα, την ποσότητα, την ένταση και την αξία της Ουσίας - Πράνας που θα παραχωρήσει, θα χορηγήσει στους ζητούντες, είτε άτομα είναι αυτά, είτε ομάδες εξατομικοποιημένων ψυχών.
Τα όντα αυτά μπορεί να είναι εξελιγμένα όντα από το ανθρώπινο γένος η όντα από παραπλήσια εξέλιξη, όπως από τα Λίππικα η από τα Ντέβας κτλ. Είναι απολυτρωμένα όντα και πρέπει να έχουν φτάσει στην αναβατική καριέρα τους τουλάχιστο η την όγδοη η την έβδομη, απ' έξω προς τα μέσα εσωδιάσταση. Πάντως μπορεί να είναι και από το γένος των ανθρώπων όπως ο τωρινός Μανού, ο κόμης Ροκότσκυ η Σαιν Ζερμαίν η ο ονομαζόμενος «Παλιός των καιρών», που στέφτηκε ΝΕΟΣ ΜΑΝΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ, την πρώτη Μαΐου 1981, πάνω στην αιθερική περιοχή της γνωστής για τη μεταφυσική ΕΡΗΜΟΥ ΓΚΟΜΠΥ.
Ο Μανού προσπαθεί να δώσει στις νεοερχόμενες για σάρκωση στη γη μας ψυχές, όλα τα μέσα, ώστε να εργαστεί απερίσπαστα το Μανασικό στοιχείο που είναι θεϊκά δοσμένο σε κάθε άνθρωπο. Επιστατεί στις ποιότητες της Πράνα - Ουσίας που εισέρχονται στον πλανήτη μας απ' όλες τις περιοχές του ιδίου σύμπαντος μας, αιθερικοφυσικού, καθώς και από το αστρικό σύστημα των εφτά διαστάσεων και από το νοητικό κατώτερο κόσμο, των τεσσάρων νοητικών υποπεδίων.
Η ανώτατη Ιεραρχία η η Λευκή αδελφότητα συνεργάζεται στενά με τον εκάστοτε Μανού της γης καθώς και με τον Μάχα Τζόχαν (Βλέπε λέξη). Κάθε Μανού είναι υπεύθυνος για τη νοητική αναπτύξη του ανθρωπίνου γένους. Εφευρίσκει τρόπους και μέσα επίτευξης του ιερού αυτού σκοπού. Ιδρύει θρησκείες η αιρέσεις θρησκειών. Ακόμα αναπτύσσει φιλοσοφικά συστήματα υλιστικά η πνευματικά. Είναι ο άμεσος πνευματικός ηγέτης και σ' ότι έχει σχέση με τη Σουτράτμα και την Αντασκαράνα ο Μανού αποφασίζει και κατευθύνει.
Έχει άπειρη Αντασκαρανική πείρα και θεωρείται ένας εσωτερικάς ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ, που σπάνια εξευρίσκεται. Η εκλογή του είναι προνόμιο της Λευκής Ιεραρχίας και των ΤΡΙΩΝ ΛΙΠΠΙΚΑ, που είναι υπεύθυνοι για την εν γένει κρίση των ψυχών και την κατασκευή των αιθερικών ΣΧΕΔΙΑΣΜΑΤΩΝ, με τα οποία (σχεδιάσματα) θα γίνουν τα αιθερικά κορΜία μας και τα σε συνέχεια ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΑ.
Ο Μανού προστάζει τις ψυχές και εκείνες υπακούουν για το άνοιγμα της στρόφιγγας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη συσκευή της Σουτράτμα, που έλκει Πράνα για να συντηρείται ο φυσικός οργανισμός του κάθε υλοποιημένου όντος.
Ο Μανού επίσταται στη διανομή και της ανώτερης ποιότητας της πράνας, της Ουσίας. Είναι ο άμεσος επόπτης των απερχομένων ψυχών, όσον άφορα την πρόοδο τους από την άποψη της χρησιμοποίησης της Ουσίας - Μανάς. Έχει την εξουσία να αυξάνει τις δυνάμεις ώστε να αφομοιωθούν ποσότητες της ουσίας και ιδιαίτερα τις ποιοτικές συνθέσεις της, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο για ένα ον ξένο προς τις τοπικές συνθήκες εξέλιξης των γηίνων όντων. Μεγάλη σημασία από το Μανού δίνεται στα καθυστερημένα όντα, που δεν εννοούν να ξεπεράσουν τα ξεγελάσματα της ύλης. Εδώ οι περισσότεροι Μανού που πέρασαν από τη γη μας κατανάλωσαν το περισσότερο τους χρόνο.
Ο νέος Μανού, Σαιν Ζερμαίν, που μόλις τώρα ανέλαβε τα επίσημα καθήκοντα του, σαν Μανού και ταυτόχρονα σαν Μάχα Τζόχαν, ορκίστηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να συντομεύσει το διάβα των πνευματοψυχών από τον έσχατο κόσμο της δημιουργίας, τη δέκατη τρίτη διάσταση η την αιθερικοφυσική ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Ο Μανού που είναι ο τίτλος του ταυτόσημος με το ΜΑΝΑΣ που κάθε ψυχή μαζί της φέρνει, είναι πάντοτε μία από τις τέλειες διάνοιες και είναι το καύχημα του ανθρωπίνου γένους, αν ο Μανού τύχει όπως στις μέρες μας να είναι το πνευματοψυχικό τέκνο του κόσμου μας, του ανθρωπίνου γένους, της δικής μας κουλτούρας και ψυχοσύνθεσης.

Ετικέτες: ΜΑΝΟΥ, uncategorized
ΠΛΑΤΩΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ & ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ του Νικολάου Μαργιωρή Η Πλατωνική περιγραφή..
0,00€
text_tax 0,00€

ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ       Απόσπασμα από το βιβλίο του Νικολάου Μαργιωρή..
0,00€
text_tax 0,00€